Her finder du en masse information som er relevant for grundejerforeningen.


Foreningens CVR:

CVR:36111968


Her kan du fejlmelde lys på fællesområderne.
Det gælder såvel gadebelysning som lamper på carporte. Alle er velkommen til at deltage i denne opgave.
http://ditgadelys.dongenergy.dk/ditgadelys/#/Fejlmeld

 


Ny 12-årig affaldsplan i høring 2. april til 28. maj

Egedal Kommune har har sendt udkast til ny affaldsplan i høring. Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer af grundejerforeningen til at indsende deres meninger i et høringssvar. Det er nu du har mulighed for, at være med til at ændre de forhold omkring affaldshåndteringen du er utilfreds med. Den nye affaldsplan vil have indflydelse i indeværende år og vil kunne have indflydelse på, om vi skal betale for etablering af de nedgravede affaldsanlæg.

Bestyrelsen har den 4. april skrevet til affaldsgruppen og bedt om udsættelse af bygherreforholdet med begrundelse i, at den nye affaldsplan og dermed nyt affaldsregulativ, kan have indflydelse på, om vi skal betale og stå som ansvarlige for etableringen af de nye affaldsanlæg.

Hjælp os og hjælp dig selv og dine medborgere med at få den bedste løsning og en fair behandling ved at give din mening til kende i høringsperioden. Der er borgermøde om affaldsplanen tirsdag den 23. april kl. 19 på Stenløse Rådhus. Mød op!

Du kan sende dine indsigelser via mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Alternativt kan du sende dine indsigelser via posten til Egedal Kommune, Center for Teknik og Miljø, Rådhustorvet 2, 3660 Stenløse. Høringsudtalelser og kommentarer skal være Egedal Kommune i hænde senest d. 28. maj 2013.

http://www.egedalkommune.dk/media/783292/affaldsplan_2013-2024_egedal_kommune.pdf

 


Dagrenovation - sortering af affald

Vi sorterer i bioaffald og restaffald. Pap, aviser, glas og storskrald må ikke komme i hverken bio- eller restaffaldsbeholderne. Dette skal sorteres fra og afleveres i de respektive containere eller på genbrugsstationen.
 

Find biosorteringsguiden her.


Læs mere om affaldssortering på Egedal Kommunes hjemmeside her.
 

Har I spørgsmål omkring affaldsordningen skal disse henvendes til Egedal kommune på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller læs mere på www.egedalkommune.dk/affald


Kommune

Grundejerforeningen Kirsebærvangen er beliggende i den gamle Ledøje-Smørum kommune, som nu hedder Egedal kommune. Egedal kommune opstod ved kommunesamlægningen i 2007 og består af den tidligere kommune Ølstykke, den tidligere kommune Stenløse samt Ledøje-Smørum kommune. Du kan finde flere oplysninger på Egedal kommunes hjemmeside


Transport

Der findes to buslinier (147 & 157) i Smørum som har stoppesteder tæt på Kirsebærvangen.
Køreplaner (147 / 157) og andet kan findes på Movias hjemmeside.

Ud over buslinierne kan man tage toget fra Måløv station som ligger 10-15 minutters gang fra Kirsebærvangen.


Sport

Egedal kommune og især Smørum kan bryste sig af at have virkeligt gode sportsfaciliteter. Vi har netop fået bygget endnu en hal til vores idrætscenter så vi er oppe på tre. Den nye hal fungerer således også som multihal med motionslokaler osv.

Både håndbold og fodbold er store sportsgrene her i Smørum og der er hold for næsten alle aldre.
Du kan læse meget mere på idrætforeningens hjemmeside.
Og sidst men ikke mindst har vi jo vores helt eget golfcenter. Det er absolut et besøg værd, både hvis man er til golf men også hvis man ønsker at spise ude en aften.


Aktiviteter

Udover sporten har vi naturligvis også både bibliotek og kulturhus som er et og samme sted. En meget flot bygning med flotte omgivelser.

Bliver man træt af læsningen, er der ikke langt til næste overdådige tilbud som tilbudes af Baltoppen. Her er både teater, koncerter og biograf samlet i et og samme sted, og kun 5-10 minutters kørsel med bil. Hvis man ingen bil har så stopper bussen lige ude foran.


Restaurant

I marts 2008 fik vi en restaurant som nabo. Det tager ikke mere en 5 minutter at spadsere til Kongemosen som tilbyder et pænt udvalg "á la carte".


Indkøb

Lige op og ned af vores idrætscenter ligger Smørum Centret. Her findes følgende butikker:
- Super Brugsen
- Fakta
- Grønthandel
- Pizzaria
- Tøjforretning (kvinder)
- Brugskunst / Børnetøj
- Apotek
- Posthus
- Cykelhandler
- Bager
- Sandwich bar
- Kiosk / Solcenter
- Motionscenter
- Lægehus
- Frisør
- Vin/øl/tøj